March 10, 2011

terminal BTS

errmm smlm che ana balek umah dari KL-KLUANG nek transnasional ..
. waaa ada org tu laa suh nek trans ..
tal best krusi dia , lagi2 yg club class punye ngee sakit badan ... 

tapi bestlaa terminal BTS .. dah mcm nak nek flight ..
 siap ada pengumuman g hehhe 
waa mcm nek flight nak berlepas .. tempat mkn banyk n mcm2 kedai ada .. 
sesaklaa tempat tu pas ni 

bas che ana pkul 7.30 and tepat2 7.30 gerak .. tu yg best .. 
slalunyee lambat 15 minit nak gerak 
che ana lupelaa nak snap pic dlm BTS tu .. che ana snap dlm bas jek ..
 takpelaa next time che na snap..


3 comments:

AISYAH@AISHAH said...

haha... sape suruh naik trans??? aiyoo...

me said...

ade laa bdk gedik soh naek ...
name dia shah rizal hahaha
marah dia

Sha Izal said...

hahaha..
aik sapa la dak tu ek..
mcm taw je bas mana yg best srh che ana nek kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...