March 14, 2011

:: cERIta SAtu hari .... ::

jap jap che ana nak gelak hahahahahahah ....
hehehehehehehe
satu hari cerita yg menceriakan , mengkelakakan , malang pown ada heheh 
tket dibeli dhn harga RM 23. 50 air hitam ke KL naik  di Tol 
huhuhuhu pada hari ahad 13.3.2011 jam 3.30 means 4.00ptg baru nek bas kat air hitam
ni amek time sebelom nak menghantar che ana ..
makan minum jap 

lalalalallalalalalalalalallaalallaal
kebetulan che hafiz da balik dari kelantan dan sampai pada jam 9.00am di kluang 
tepat jam 3.00 sumer bersiap mau menghantar che ana menaiki bas pulang ke kl .. 
lepaas tu mak , abah , che hafiz , che seha nak g ke Batu pahat tok tgok n amik PC

sempat g post dlm keta ngee menunggu bas che ana

tunggu punye tunggu , dah pkul 4 .. pastu ktorg nampk bas s@s international express berlalu dpn ktorg
tapi .. knape tak berhenti , selama 3 tahun , che ana duk KL tak penah g tertinggal bas or bas tak tggu 
mak ckp malang laa nasib ai ni hehehhe 
apa nak buat .. bas dah jauh ..
PC BARU .. WAAA

so dengan pantas , abah tros g batu pahat nak cari tket baru , dengn harapan ada laa tket lagi
cari punya cari .. SOLD OUT tuk ai ni ke kl 
then abah n che hafiz suh balek esok ... che ana ckp , tak bleylaa abah 
esok ada class penting , tak ley ponteng ...
sumer tgh kusut .. mcmmnaneniee ... tiket ktm pown dak SOLD OUT ,..
errmmm ... takpelaa lupekan kejap ..
then g tgok n amik PC adik kat SQUARE ONE MALL BATU PAHAT 
hari ahad sangat ramai org ...

eerrmm lama gak kat kdai tu .. then kul 7.45 kuar dari situ then tros g parit raja 
nak mencari makan .. 
tgh kusut mcmmane che ana nak balik esok pagi gak ..
abah ckp takpe mkn dulu ..
pas makn 
Abah ckp .. tak pe abah dgn ibu antar kat ktm seremban esok pagi ..
engat akak
pkul 4 bertolak dari umah 
so sampai je umah taklaama che ana tdo ..
bgun 3.30 bertolak 4 pagi .. 
sampai tol seremban pkul 6.00 
naik ktm pkul 6.20 then gerak 6.30
ALhamdulillah pkul 7.30 sampai KL
so sempat g class pagi



TENKIU A LOTS TO ABAH N IBU 
SAYANG ABAH DGN IBU
MANA ADA ABAH DGN IBU LAIN SANGGUP BUAT CAMTU KAN 
HEHEHEHEH
LOVE U MMUAHHH 
LOVE U ABAH IBU MMUUAHHH


2 comments:

AISYAH@AISHAH said...

patot lerr die cakap die naik ktm (-.-")

me said...

hehehehe ... yelaaa .. malas nak cter , cter kat blog je ngeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...