June 24, 2012

23 jun 2012 hari yg sgt pack ...

assalamualaikum .. moga all readers brada dlm keadaan sihat n happy disamping insan2 tersyg :-) 
ok , ye yer .. nak update blog laa ni ,
sabtu lepas adalah hari yg sgt bz , sgt pack n sgt penat .. dan akhirny hari itu telah berakhir juga 

 ------------ ok pagi sabtu che ana ada exam SPA(suruhnjya prkhdmtn awm) dekat hotel suria city JB dkt dgn sempadan ke singapore tau u olls .. exam strt kul 9-11am , soklan spa mcm SPM lew .. ntahler i jwb je huhu ada rezki adalaa ... actually che ana ada jakun cket bila masuk JB pasai lama da tak turun JB expecially kat area sempadan singpore tu .. wow skrg jln2 kat JB dah jln baru k .. same laa mcm jln2 kat KL .. dulu , anyone dari utara nak ke selatan or JB or singapore melalui tmbak jhor .. ada susur2 masuk dia sendiri .. sekarang haaa jln baru teroosss je bley troos masok singapore huhu .. tapi hati2 jgn sampai polis sana bawa kamu pulang sebb takda passport heheh ...

-------------ok after exam abes jep , tros laa bergerak ke rumh cousin tok tolong2 apa yg patot sebb pkul 2.30 majlis tunang dye .. luckily diorg amik katering so tak byk sgt nak kena buat .. 
------pic wif my cousin heee-----
---- wif bakal suami my cousin ----



-------------ok then che ana wif adik lelaki pulak rushing nak balik ke batu pahat sebb mlm ada dinner dgn family ... si apis ni tnaye laa che ana " akk nak naik bas or merempit dgn dye" fikir punye fikir ..nek bas lambt sampai ,, ape lg merempit berdua dgn adik hahaha ... kelaka n kena gelak g dgn sepupu sepapat haha ... lama dah den tak merempit hahha ... otw nak balik tu tiba2 mto si apis ni rosak pulak aiyaa .. dahlaa ktorg gerak lambat , bertmbh lmbatlaa nak sampai .. petama kali seumur hdup tersadai tepi highway haha ...  so ktorg tggu sepupu amik tukar mto n ktorg sampai umah dlm pkul9 .. parent n adik no3 da gerak g batu pahat so sampai umh sempat tukar bju n mandi n tros g batu pahat .. sgt2 penat time tu .. no make up all the day hoohoh ... 
---mummy takda sebb mummy ada dinner kat hotel so ktorg berempt one family makan2 kat johny's restaurant--- such a great day wif my family lovee mmuuahhh ......
malas nak edit pic2 ni sumer ... heee bluueeekkk ... ok siap update yeaa heee


love ,

1 comment:

athirah said...

cerita la pasal exam spa tu macam mner.sye teringin nak tau

http://athirahshariffudin.blogspot.com/2012/08/apa-la-sangat-bakti-siswa-ni.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...